פורסם על ידי ירדנה ג'נאח ב- יום ראשון, 15 ביולי 2018
לבצק :
2 כוסות קמח ,
כפית שמרים ,
רבע כוס שמן,
מים כוס
מלח בסוף ..אין צורך בהתפחה .
להדק על תבנית פאי נשלפת .לאפות על 180 מעלות עד להשחמה
לשקשוקה :
ראש שום כתוש וטרי
רבע כוס שמן
כף פפריקה מתוקה
2 כפות רסק
פלפל חריף
עגבניות שרי אדום וצהוב
פטריות טריות
קופסא תרד טרי
לבשל ולהוסיף לסירוגין מים עד להוצאת מתיקות הרסק
לשים כוס מים בסוף עד לרתיחה ולשבור ביצים .