בשר בקר חזה עם עצם חצי קייג
5יח עגבניות שרי
2תפוייא
1 גמבה
חצי קופסה של זיתים
1בצל גדול או 2בנוניים
שמן רבע כוס
3כוסות מים (כוס חד פעמי קר)
תבלנים
מלח כפית
פלפל שחור כפית
כפית כורכום
כפית פפריקה
הכנה
מחממים סיר עם שמן חותכים בשר למרובעים מייבשיים שלא היו רטובים שמים בשמן ומטגנים חותכים בצל גס מוסיפים חותכים תפוייא למרובעים מוסיפים גמבה מטגנים ביחד כל פעם מערבבים מוסיפים תבלנים ממשכים לטגן מוסיפים מים מוסיפים זיתים מרתחים סוגרים מכסה של סיר מנמיכים אש ומבשלים שעה וחצי על אש בנוני לקראת הסוף כשנישאר רבע שעה מוסיפים שרי ומבשלים ביחד .אפשר להגיש עם קוסקוס או אורז .בתאבון.