המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
בצק פריך
200 גרם מחמאה
3/4 אבקת סוכר
שקית אבקת אפיה
גרידת לימון שלם
גרידת תפוז שלם
ביצה
קורט מלח
כוס מיץ תפוזים כולל האשכולות לא לוותר עליהם
ווניל
כ-4 כוסות קמח.
לעבד את הבצק כמו בסרטון.
לחלק את הבצק לטעמים לצבעים רצויים
להוסיף 2 כפיות של מחית לבצק ללוש מעט לעטוף להכניס למקרר 10-15 דק.
אפשר לחזק עם טיפת צבע מאכל
מלית פיסטוק https://m.facebook.com/groups/1463007550397026/permalink/1517231161641331/
מחית אמרנה : לטחון את דובדבנים ללא נוזלים, להכניס לילה למקפיא.
מחית פרלינה https://m.facebook.com/groups/1463007550397026/permalink/5232476640116746/
מרוזיה https://m.facebook.com/groups/1463007550397026/permalink/1741733435857768/
אפיה של בצק צבעוני 140 מעלות סטטי
12-14 דקות.
אפיה של בצק טבעי 160 מעלות 13-14 דקות.