מנסה להעלות דברים פשוטים ומשביעים…
השווים לכל כיס.
והפעם… בורגול עם כרוב וגזר 🍀🥕🍀
2 ספלי בורגול עבה
רבע כרוב לבן חתוך לרצועות לא דק מדי
2 גזרים חתוכים לג'וליאנים
כוסברה חצי זר
שום כמה שאוהבים
1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
מתחילים…
2 ספלי בורגול גס לשטוף היטב
ולהשרות ב-4 ספלי מים רותחים
מכוסה ל-10 דקות בדיוק.
לסנן עודפי מים.
לטגן על מעט שמן זית.. לפי הסדר…
בצל, שום, גזר וכרוב
להוסיף הבורגול המושרה והמסונן
להוסיף 2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
לערבב…
לכסות…
להנמיך האש.
לבחוש מדי פעם.
סה"כ זמן בישול על אש קטנה כ- 10 דקות.
לא מוסיפים מים !!!
הבישול מעכשיו רק על
נוזלי הירקות והאדים
להוסיף זר כוסבה קטן קצוץ
(להשאיר קצת כוסברה טריה לקישוט).
בהצלחה
מתילי🌿
💥 כשזה בצלחת… להוסיף רימון
למי שאוהב…. ❤❤❤
לסלט הכרוב…
רבע כרוב
2 גזר
מלח
לימון בשפע
מעט ממתיק / סוכר
מעט שמן קנולה
בהצלחה
מנה זולה….
ומשביעה !!!