מצרכים הדרושים
6 תפו"א מבושלים מרוסקים לפירה
למלית:
2 בצלים קצוצים
1 גמבה קצוצה
1 כפית שטוחה של תבלין פילדלפיה
1 כפית שטוחה של תבלין טוסקנה
כף דבש
1 כף מרק פטריות
אופן ההכנה:
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית
2) מוסיפים את הגמבה תבלינים ודבש מטגנים לעוד כמה דקות ומכניסים למקרר לחצי שעה
3) מניחים בכף היד קצת פירה שמים קצת תערובת במרכז וסוגרים את הבנטז'
4) מגלגלים אותם בקמח טובלים בביצה ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה
בתאבון 😋