מתילי 🌿
קרדיט: לחמותי היקרה נורית טובה ז"ל 🖤
בשקית "גופיה" חלקה ללא כתובות… להכניס 4-5 בצלים גדולים קלופים עם חתך אורך עד האמצע. להכניס למיקרוגל כשזה קשור ולהפעיל על עוצמה מירבית
כ – 8 דקות עד שמתרכך.
לצנן מעט ולהפריד את העלים.
💥 מי שלא רוצה בשקית…
לחלוט במים רותחים עד ריכוך
למילוי:
300 גרם בשר בקר טחון
2.5 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת
2.5 כפיות מלח
מעט פלפל שחור
1 עגבניה קצוצה
רסק כ-2 כפות / עגבניות מרוסקות במיץ טבעי
מעט שמן
3 שיני שום קצוצות
את פנים הבצל שנשאר לא לזרוק !!!
הוא ישמש כבסיס בתתתית הסיר.
לסדר בסיר רחב ונמוך לטגן מעט ולהוסיף רוטב כמעט עד כיסוי. להביא לרתיחה ולהקטין האש.
לבשל מכוסה על אש קטנה כשעה.
בהצלחה .
לרוטב…
מעט עגבניות מרוסקות במיץ טבעי
מים רותחים
כף אבקת מרק בטעם עוף
שום מלח פלפל מעט סילאן
מעט מלח לימון / לימון.
צריך להיות נוזלי ודליל כמו מרק.
בהצלחה
מתילי 🌿