ערב טוב לדייויד ❤ולכל הקבוצה חם חם🔥🔥 הקיץ כאן🌞🌞 יחד עם הקורונה😷😷 אז מה אפשר להכין מה אפשר לעשות בחום הלוהט של הקיץ הזה? פשוט גלידה🍦ביתית🏠 בטעם וניל ופאקנים מסוכרים כמה טעים וקל קל קל להכנה שאני אומרת קל אז ממש קל קל לצפייה בסרטון מלא לחצו על הקישור👇👇👇👇👇https://youtu.be/0iaoO2kkfLsלכניסת המתכון בספר המתכונים שלי של מאסטר מתכונים+ סרטון לחצו על הקישור👇👇👇👇👇👇מתכון כתוב + סרטון להכנת גלידה ביתית בטעם וניל ופאקנים מסוכרים_זקלין פדלוןhttps://www.mastermatkonim.co.il/matkonim/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%aa%d7%95%d7%91-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%aa%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2/
Posted by Jacqueline Fadelon on Wednesday, July 8, 2020
600 מ"ל שמנת מתוקה 38% שומן
390 גרם חלב מרוכז
3 פקקים של תמצית וניל
150 גרם פאקנים טחון גם
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת רכה מאוד אפילו עד נוזלית.
מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית וניל ומקפלים עד לאיחוד
מוסיפים את הפאקנים ושוב מערבבים ומעבירים לקופסא אטומה
מכניסים למקפיא לכמה שעות טובות …מומלץ לילה שלם.
צורת ההגשה .
עם עוגת תפוחים חמה או סופלה שוקולד.