מרכיבים:
2 מיכלים שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
כוס וחצי מדידה חלב מרוכז
4 כפות מחית פיסטוק
לפיזור: 30 גרם פיסטוקים קצוצים גם לא קלויים
אופן ההכנה
שופכים את השמנות המתוקות לקערת המיקסר .
מוסיפים את החלב המרוכז ואת המחית פיסטוק .
מקציפים עד לקבלת מרקם קרמי ועדיין נוזלי , שופכים את התערובת לתבנית סיליקון או תבנית אינגליש קייק מפזרים פיסטוקים קצוצים גם על כל הגלידה ומערבבים
למקפיא לפחות 5 עד 6 שעות ויש לכם גלידה מושלמת בטעם פיסטוק