המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
5 חלמונים
חצי כוס שמן
5 כפות מים מהברז
חצי כפית מלח
פקק חומץ
שקית אבקת אפיה
קורט סודה לשתיה
שקית סוכר וניל
לערבב הכל ביחד, הקצפה קלה ידנית.
להוסיף קמח לאט לאט בערך 4 כוסות.
עדיין כל אחת תוסיף קמח עד שהבצק מתגבש בלבד
הוא מעט דביק.
לעטוף לשמור במקרר חצי שעה
להתחיל לרדד עם מעט מאוד קמח.
לחמם שמן.
ולטגן כמו בסירטון.
רק כשהן מתקררות
בוזקים מעל אבקת סוכר או
סירופ:
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מים
רבע כוס מיץ לימון
לבשל על אש נמוכה מאוד למשך 15-20 דק