Share with:


צמחוני

אופן הכנה

https://www.facebook.com/100006670988838/videos/2791992341033105/UzpfSTEwMDAyNDAyNDE3NDExMzpWSzoxMjIwNDE4Nzg4MzEzNjYx/

לדג :
5 פילה אמנון לזרות מלח ולימון ללילה במקרר או למספר שעות ולשטוף היטב .

לירקות הדג :
לטחון לדק
2 גזר,
פלפל גמבה מכל צבע
10 פטריות טריות
כף שום טרי
3 עגבניות טריות
חצי לימון ללא הקליפה
צרור כוסברה

תבלינים :
כף פפריקה מתוקה,
כפית תבלין לדג,
חצי כפית כורכום ,
רבע כפית פלפל שחור
לערבב יחד הכל עם חצי כוס שמן זית ולעסות את הדג

להכניס לתנור 180 מעלות כ15-20 דקות❤

לתבשיל הירקות :
לטגן 1 בצל לקוביות להניח בצד ,
לטגן 2 חצילים לקוביות ללא הקליפה ולהניח בצד .
להחזיר את הבצל למחבת ולטגן
3 תפוחי אדמה לקוביות כ10 דקות ,
כף שום כתוש
כפית פפריקה,
חצי כפית כורכום,
רבע כפית פלפל שחור
לבשל מעט ולהוסיף -3 -2 עגבניות חתוכות לקוביות וחצי צרור כוסברה
לכסות ולערבב מדי פעם לפני סיום להוסיף זיתים שחורים מגולענים כחצי קופסא.(לא להוסיף מים זה מפריש לבד)
5 דקות תוספות והתבשיל מוכן ❤

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת דגים תבשיל ירקות ואורז_מתכון של  ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים