לדג :
5 פילה אמנון לזרות מלח ולימון ללילה במקרר או למספר שעות ולשטוף היטב .
לירקות הדג :
לטחון לדק
2 גזר,
פלפל גמבה מכל צבע
10 פטריות טריות
כף שום טרי
3 עגבניות טריות
חצי לימון ללא הקליפה
צרור כוסברה
תבלינים :
כף פפריקה מתוקה,
כפית תבלין לדג,
חצי כפית כורכום ,
רבע כפית פלפל שחור
לערבב יחד הכל עם חצי כוס שמן זית ולעסות את הדג
להכניס לתנור 180 מעלות כ15-20 דקות❤
לתבשיל הירקות :
לטגן 1 בצל לקוביות להניח בצד ,
לטגן 2 חצילים לקוביות ללא הקליפה ולהניח בצד .
להחזיר את הבצל למחבת ולטגן
3 תפוחי אדמה לקוביות כ10 דקות ,
כף שום כתוש
כפית פפריקה,
חצי כפית כורכום,
רבע כפית פלפל שחור
לבשל מעט ולהוסיף -3 -2 עגבניות חתוכות לקוביות וחצי צרור כוסברה
לכסות ולערבב מדי פעם לפני סיום להוסיף זיתים שחורים מגולענים כחצי קופסא.(לא להוסיף מים זה מפריש לבד)
5 דקות תוספות והתבשיל מוכן ❤