Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

https://www.facebook.com/100006670988838/videos/2664017720497235/UzpfSTEwMDAyNDAyNDE3NDExMzpWSzoxMTA1MzE2NzM5ODIzODY3/?multi_permalinks=1105440416478166&notif_id=1590058208321167&notif_t=group_activity

לפזר על הבקלה מלח ולימון לשעה .
לשטוף היטב ולהוציא לו את העצם המרכזית אידרה .
לשטוף היטב .
בכלי רחב ושטוח לקצוץ :
חצי צרור פטרוזילה ,
חצי צרור כוסברה ,
10 שיני שום כתושים ,
מלח ,
כורכום ,
פלפל שחור
תבלין לדג .

לערבב ולצפות את הדג בתיבול .
לצפות בקמח ולטגן .(עדיפות שלי היא להשאיר את הדג למספר שעות או לילה במקרר לתפיסת טעמים )

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת דג בקלה צעיר מטוגן
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים