Posted by Tali Cohen Sterling on Wednesday, October 21, 2020
5 דגים להשרות במשך שעה במים, עם לימון סחוט ומלח גס.
חצי כוס שמן זית
2 לימונים חתוכים לרבעים
3-4 שיני שום כתוש
פטרוזיליה יבשה
תבלין דג ושום
פפריקה אדומה
תבלין מלח ופטרוזיליה
לערבב הכל יחד, למרוח כל דג מכל צידיו ובפנים. מומלץ חתיכת לימון, לשים בתוך כל דג. להניח לרוטב להיספג כשעה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות, למשך חצי שעה. אחרי רבע שעה להפוך כל דג בעדינות לצידו השני. אחרי חצי שעה להעביר למצב גריל ולאפות עוד 5 דקות. בהצלחה ובתאבון 💖
הכנתם גם? שתפו אותי ⬇️
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖