Posted by Tali Cohen Sterling on Sunday, October 18, 2020
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖
4 נתחי דג סלמון, להוריד הקליפה, לחצות לחצי.
בסיר קטן ושטוח או מחבת, לטגן מעט 2 שיני שום קצוצות, במעט שמן זית, להוסיף חצי כוס סויה, חצי כוס טריאקי, לערבב ולתת לרוטב לבעבע. כשהרוטב רותח, להוסיף את נתחי הדג, חצי כוס מים. לפזר פלפל שחור. אחרי מספר דקות, לפזר שומשום ולהפוך את הדג לצידו השני, לפזר שוב שומשום, להנמיך החום ולבשל עד שהדג מוכן.
בהצלחה ובתאבון💖
הכנתם גם? שתפו אותנו בקבוצה⬇️