מספר 5 (כתף)
2 ק"ג
מתילי ❤
ברוסטר גדול וחם, על מעט שמן קנולה לטגן את הבשר מכל הצדדים ("סגירה").
פעולה זו שומרת על עסיסיות הבשר.
להוסיף כ-8 בצלים בינוניים חתוכים לחצי
2 ראשי שום חצוי לרוחב (עם הקליפה)
סלרי.. ענפים כמה שאוהבים
3 גזרים פרוסים בינוני לא דק מדי.
1 פלפל אדום מתוק פרוס עבה
כ-3-4 כפות עמוסות דבש
מלח
פלפל שחור גרוס
אבקת מרק בטעם בצל ("קנור")
אבקת מרק בטעם פטריות ("קנור")
3 קוביות "תיבוליות לצלי" לא חובה.
לכסות במים רותחים ולהביא לרתיחה.
להעביר לתנור 180 מעלות מכוסה לשעתיים.
כעבור שעתיים להוסיף שוב מים רותחים עד כיסוי ולהמשיך עוד שעה ורבע 180 מעלות מכוסה.
בהצלחה
מתילי 🌿