מה ששמתי בבשר, ניתן לראות בסרטון👌
לבצק⬇️
500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
אבקת אפיה
רבע כוס שמן
1 ורבע כוסות מים פושרים
כפית מלח.
לערבב את הקמח, השמרים סוכר.
להוסיף אבקת אפיה וכוס מים. ללוש שתי דקות להוסיף שמן ועוד רבע כוס מים.
ללוש כשתי דקות.
הבצק מעט דביק.
להוסיף את המלח ללוש כ 7 דקות.
לשים כף שמן מעל הבצק לעגל לכדור חלק.
להתפיח שעה.
להוריד נפח.
לחלק ל12. לעגל לכדורים חלקים במעט קמח.
מנוחה 10 דקות.
לרדד למלבן
לשים מהמילוי בנדיבות בקצה התחתון.
לסגור משני הצדדים מעט מעל הבשר מימין ומשמאל
לגלגל כמו בלינצ'ס בהידוק
להניח על נייר אפיה במעט מרווחים.
להבריש בביצה ולפזר שומשום בנדיבות.
להתפיח עוד 25 דקות.
לאפות ב180 מעלות להזהבה.
בהצלחה ובתאבון💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖