Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 וחצי כוסות מים פושרים
כף מלח

לסירופ סוכר
כוס סוכר
כוס מים
1 סוכר וניל
2 כפות תמצית וניל

אופן ההכנה
בקערת המיקסר מקציפים את הקמח , סוכר ושמרים ומערבלים , מוסיפים את המים ושוב מערבלים עד שהבצק מתגבש ,מוסיפים את השמן ושוב מערבלים עד לקבלת בצק וזה הזמן להוסיף את המלח, מערבלים לעוד כמה דקות ומכסים להתפחה של שעה וחצי .
שוקלים את הבצק ומחלקים  ל 15 עיגולים .
כל כדור מרדדים לאורך ומגלגלים לנקניק , עושים צורת אות ע.
ואת החלק הימני מכניסים פנימה והחלק השמאלי כלפי חוץ ומדביקים את שני הקצוות עם קשה לכם עם הצורה אז פשוט תעשו לחמניות עגולות או כל צורה שבא לכם .
מברישים ביצה ומפזרים סוכר גבישי מכסים להתפחה נוספת לפחות חצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25 דק.

אופן הכנת הסירופ :
שמים על הגז את המצרכים של הסירופ ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק .
ומברישים בסירופ סוכר ישר שיוצאה מהתנור.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת לחמניות מתוקות…כמו עוגה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים