תודה לחברתי המקסימה, ישראלה אזולאי, שכל מתכון שלה… הוא מתכון מנצח !!! 🙏❤❤❤
ללא מיקסר…
ללא עבודה…
דרושים: קערה ומטרפה.
אני הכנתי כמות וחצי של המתכון המקורי בגלל שהיו לי ביצים XL
במקום שוקולד צ'יפס ושבבי שקדים… הכנתי עם חמוציות ופקאן.
הכנתי הכל בכוס מידה אוניברסלית.
אפיתי בטורבו בדיוק 20 דקות
180 מעלות עד מבחן הקיסם היבש.
תודה ישראלה מדהימה 🥰😘
💕🍒💕🍒💕🍒💕🍒💕🍒
להלן המתכון המקורי של ישראלה…
למדוד כמויות בכוס חד פעמית קרה שהכמות בה היא 200 מל
לחמם תנור לחום 180 מעלות,
תכנית תנור רגילה.
בקערה לערבב עם מטרפה ידנית:
2 ביצים לארג' בטמפ החדר
כוס סוכר
כוס שמן
כוס חלב
כפית תמצית וניל
מעט מלח
כף חומץ
לטרוף טוב עם מטרפה ידנית.
נוסיף כוס קמח מנופה
ושקית א.אפיה 10 גרם
ונטרוף
נוסיף עוד כוס קמח ונטרוף
נוסיף עוד חצי כוס קמח ונטרוף
(סהכ הקמח=2.5 כוסות)
נערבב הכל עם לקקן.
ניקח תבנית למאפינס,ונשים בה מנגטים מנייר.
נמלא אותם בעזרת מצקת קטנה עד שלושת רבעי גובה.
יוצאים 15 מאפינס
(במידה והתבנית שלכם היא בכמות של 12,אפשר 3 להכין בקוקוטים ובהם לשים מנגטים מנייר.
באמצע כל מאפינס,לשים מעט שוקולד ציפס,ומעט שבבי שקדים.
נכניס לאפיה עד שמקבל צבע יפה,הם תופחים מאוד.
לבדוק עם שיפוד באמצע המאפינס,שהוא אפוי.
לי לקח בערך חצי שעה(אבל חשוב לבדוק)
לצנן אחרי אפיה ולבזוק אבקת סוכר.
משגעים👌👌👌