מצרכים
כוס וחצי קמח
כוס וחצי קורנפלור
4 חלמונים
כפית אבקת אפייה
100 גרם אבקת סוכר
180 גרם חמאה קרה
למלית:ריבת אלפחורס
לפיזור: קוקוס
הכנה
1)מנפים קמח ,קורנפלור אבקת אפייה ואבקת סוכר ומכניסים למעבד מזון עם סכין להב מוסיפים את החמאה וחלמונים עד קבלת תערובת פירורית
2) ממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק חלק
3) ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה
4)מרדדים את הבצק ל 1/2 סמ" ,
מקמחים במידת הצורך
5)קורצים עיגולים או כל צורה שרוצים✋❤ בקוטר 3 וחצי ס"מ מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ 8 דקות
6)מעבירים את הריבת חלב לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים בסיבוב עם עוד עוגיה ומגלגלים את השוליים בקוקוס
שומרים בקופסה אטומה במקרר