Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

ראשית
לקלות אגוזי מלך מספיק רבע קילו
קלייה על חום נמוך 100 מעלות למשך 15-20 דקות, תשמרו זה נישרף מהר.
לקלות שקדים עם הקליפה 160 מעלות 20 דקות.
או קשיו, פקאן אגוזי לוז, פיסטוק…
מספיק רבע קילו מכל חומר גלם.
לאחר הקליטה, לצנן הייטב אפילו למחרת לטחון.
לטחון בעדינות לאבקה, לא במכונת בשר ולא במג'ימיקס.
לייצר מרנג:
5-6 חלבונים =כוס
2 כוסות סוכר
חצי כפית מלח
כף וחצי מיץ לימון.
————-
להכניס לקערה 2 כוסות אגוזי מלך טחון ולהוסיף אליו את המרנג שלב שלב לערבב להרגיש את העיסקה לא דלילה ולא יבשה.
לוודא לפניי שהחומר גלם טחון מספיק ואין בו שבבים גדולים.
אותו דבר לגביי כל החומרים גלם.
זילוף עי צנטר מספר 350 כוכב גדול.
אפייה חום סטטי בלבד למעלה למטה, מגש תמיד באמצע
חום 110-120 מעלות למשך 15 דקות.
לא להפעיל טורבו, זה מייבש ומפיל את המרנג.
אפשר לפתוח תנור אחריי 13 דקות, לגעת בעוגיה שהיא יבשה, להוציא.
לא מקפיאים עוגיות מרנג!!!!!
הם נשארים בקופסא אטומה במקום מוצל שבוע וחצי.
לא ניתן לצבוע עוגיות עם החומריים גלם האלה,
רק שקד מולבן או קוקוס ניתנים לצביעה.