להקציף 4 חלבונים לקצף ולהוסיף לסירוגין 4 כוסות אבקת סוכר בכוס חד פעמי להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף
: 2 סוכר וניל
,2 כפיות תמצית שקדים
,10 יחידות מסקצ'ה מרוסקים (גרגירי מסטיקה )
5 כוסות שקדים מולבנים טחונים לאבקה לפי מידת כוס אוניברסלית .
בדרך כלל משתמשים ב3 כפיות שקדים מרים טחונים (אגוז המשמש) למי שיש להוסיף לעיסה ולמי שאין פשוט לוותר.
לאחר הוספת השקדים המולבנים להמשיך להקציף 2 דקות לאיחוד התערובת .להיעזר במעט שמן בכפות ידיים ליצור כדורים ומעט לשטח.
לשים מעל חצי שקד .
170 מעלות כ- 20 דקות .
בהצלחה תודה לעליזה תמם על המתכון המושלם❤