Posted by תכלת אזולאי on Tuesday, May 8, 2018
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
כמעט 10 ס"מ של אושר
תבנית קוטר 18
משקל.- חובה
נייר אפיה.
5 ביצים
סוכר
קמח.
ווניל.
על כל ביצה אנחנו שוקלים 30 גרם סוכר 30 גרם קמח.
מפרידים חלמון וחלבון.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר למרנג יציב.
מוסיפים בכל פעם לאט חלמונים
מחכה עד שהחלמון נבלע ואז מוסיפים את השני.
כאשר מוסיפים חלמונים מקציפים במהירות בינונית.
מוסיפים את הווניל.
את הקמח מבליעים ב 3 שלבים ובצורת בעטפת לאט לאט.
מרפדים תבנית בנייר אפיה.
גוזרים רצועות נייר אפיה גובה נייר 13 ס"מ/ קוטר 18
תדאגו להדביק עם מחמאה את הנייר לתבנית.
מחממים תנור ל 170 מעלות
ואופים 40 דקות.
לאחר 40 דקות בודקים אם היא אפויה הייטב.
מורידים לחום 140 ומשאירים לעוד 15 דק.