Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
350 גרם קמח שווה
👇👇👇👇👇👇
2 וחצי כוסות מידה אוניברסלית
200 גרם חמאה קרה
1 אבקת אפייה
3 חלמונים
1 כוס מיץ תפוזים
מצרכים הדרושים למלית:
3 חלבונים
150 גרם סוכר שווה
👇👇👇👇
3/4 כוס סוכר
1 פודינג וניל

הכנה
1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את החמאה, קמח, אבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת בצק פירורי

2)מכניסים את החלמונים עם מיץ תפוזים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך

3) מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל חלק לבלבן בעובי
1/2 ס"מ

4) מכניסים לקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ומכניסים את הפודינג וניל ומערבבים בצורת קיפול ללא מיקסר רק עד לאיחוד עד שאין גושים

5)מחלקים את התערובת לשלוש חלקים שווים ומורחים על כל בלבן קצף חלבונים בצורה שווה ומגלגלים, מכניסים את הרולדות למקפיא לחצי שעה כי הבצק מאוד רך

6)פורסים את הרולדות עם סכין ל2 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ20 דק🕧

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגיות שושנים נמסות בפה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים