Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
שרוול וחצי ביסקוויטים
1 פודינג וניל
1 פודינג בטעם ריבת חלב
2 שמנת מתוקה
4 כפות אבקת סוכר
כוס חלב
2 גבינת שמנת נו יורק 30% שומן

מצרכים לגנאש שוקולד
חצי שמנת מתוקה
125 גרם שוקולד מריר
2 כפות דבש

מצרכים לזילוף קצפת
חצי שמנת מתוקה
3/4 פודינג וניל
רבע כוס חלב
כף שטוחה אבקת סוכר

הכנה
שופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג וניל 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מרטיבים ביסקוויטים עם נס קפה ומסדרים שכבה בתבנית 30/25.
יוצקים 5 כפות של קצפת , מיישרים ומכסים בעוד שכבה של ביסקוויטים .
שופכים לקערת נקייה של המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג בטעם ריבת חלב 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
יוצקים את כל הקצפת ומכניסים למקפיא לרבע שעה עד להכנת הגנאש שוקולד .
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה מערבבים ומוסיפים את הדבש ושוב מערבבים,יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר .
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל חלב וסוכר עד ליציבות מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב.

עוגת ביסקוויטים של פעם רק משודרגת עם גבינת שמנת בטעם ריבת חלב וציפוי גנאש שוקולד מריר_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים