מרכיבים
400 גרם ביסקוויטים פטי בר
400 מ"ל חלב
2 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
כף חמאה
2 כפות שוקולית
2 כפות אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
הכנה
טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון למצב גס ושמים בקערה .
בסיר קטן שופכים את החלב מוסיפים סוכר,קקאו,וקורנפלור ומערבבים ומבשלים עד לקבלת מרקם קרמי .
מכבים את הגז ומוסיפים חמאה ושוקולד מחיר ומערבבים וזה הזמן להוסיף את השוקולית ואבקת סוכר ושוב מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים .
יוצקים על הביסקוויטים ומעבירים עד שמכסה את הכל.
מסדרים שקף סביב לתחתית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 22ס"מ מרופדת.
מסדרים שקף סביב .
משטחים ומיישרים, מעבירים למקרר עד להכנת הגנאש .
הכנת הגנאש:
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ,מוסיפים את החמאה ושוב מערבבים ,שופכים על השכבת ביסקוויטים ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות ומפזרים שוקולד לבן מגורד .