מרכיבים
שרוול וחצי ביסקוויטים
1 פודינג וניל
1 פודינג בטעם ריבת חלב
2 שמנת מתוקה
4 כפות אבקת סוכר
כוס חלב
2 גבינת שמנת נו יורק 30% שומן
מצרכים לגנאש שוקולד
חצי שמנת מתוקה
125 גרם שוקולד מריר
2 כפות דבש
מצרכים לזילוף קצפת
חצי שמנת מתוקה
3/4 פודינג וניל
רבע כוס חלב
כף שטוחה אבקת סוכר
הכנה
שופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג וניל 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מרטיבים ביסקוויטים עם נס קפה ומסדרים שכבה בתבנית 30/25.
יוצקים 5 כפות של קצפת , מיישרים ומכסים בעוד שכבה של ביסקוויטים .
שופכים לקערת נקייה של המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג בטעם ריבת חלב 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
יוצקים את כל הקצפת ומכניסים למקפיא לרבע שעה עד להכנת הגנאש שוקולד .
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה מערבבים ומוסיפים את הדבש ושוב מערבבים,יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר .
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל חלב וסוכר עד ליציבות מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב.