Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
150 גרם ביסקוויטים טוחנים לאבקה
80 גרם חמאה
מצרכים הדרושים לבלילת הגבינה
2 גבינת שמנת 30% או 25% שומן
250 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם שמנת חמוצה
175 גרם סוכר
7 ביצים בגודל קטנות
150 גרם שוקולד לבן
80 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1/3 כוס)
2 פקקים תמצית וניל
מצרכים הדרושים לזילוף קצפת:
1 שמנת מתוקה
50 גרם פודינג וניל
מצרכים הדרושים לציפוי:
1 שמנת חמוצה 2 כפות גדושות של אבקת סוכר
לציפוי:צינצנת ממרח לוטוס
לקרם גבינה:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
250 גרם גבינה 9%
2 כפות אבקת סוכר

אופן הכנב:
1)מחממים תנור לחום
של 140° מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים

2)אופן הכנת התחתית
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית

3)להכנת מלית הגבינה:
ממיסים את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה ושמים בצד

4)מערבבים את
הגבינות שמנת חמוצה, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים עם מיקסר ידני עד לקבלת תערובת אחידה

5)מוסיפים את התערובות השוקולד לבן המומס ושוב מערבבים עד לאיחוד.התערובת דלילה וזה בסדר,יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים.

6)אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה ומעבירים למקרר לכמה שעות אפילו לילה שלם

7)אופן הכנת הציפוי ממיסים את הממרח לוטוס 10 שניות במיקרוגל ומניחים את העוגה על כלי גבוה ויוצקים על העוגה ומעבירים למקרר לשעה

אופן הכנת הקרם גבינה:
מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב ומניחים חצאי עוגיות לוטוס ומרסקים לפירורים כמה עוגיות ומפזרים במרכז

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת גבינה אפויה ללא קמח עם שוקולד לבן על תחתית ביסקוויטים בציפוי ממרח לוטוס וזילוף קרם גבינה_מתכון זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים