Share with:


חלבי

אופן הכנה

לביסקוויט
6 ביצים מופרדות
30 גרם סוכר לחמונים
120 גרם סוכר לחלבונים
2 כפיות תמצית וניל
180 גרם קמח
4 גרם אבקת אפיה

לשכבת שוקולד
150 גרם שוקולד מריר
220 גרם שמנת מתוקה
2 גרם ג'ילטין + 10 גרם מים

לתערובת הגבינה
500 גרם גבינת מסקרפונה 40% שומן
100 גרם סוכר
400 גרם שמנת מתוקה
4 גרם ג'ילטין + 15 גרם מים

להרטבת הביסקוויט
100 גרם קפה אספרסו
10 גרם סוכר

הכנה
הכנת הביסקוויט
מערבבים בקערה ללא מיקסר את החלמונים מוסיפים 30 גרם סוכר ומערבבים עד לאיחוד ועד שהסוכר מתמוסס .
מקציפים חלבונים עם 120 גרם סוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את קצף החלבונים בהדרגה על החלמונים ומערבבים היטב .
מנפים מעל התערובת :קמח,קקאו ואבקת אפייה ומקפלים עד לקבלת תערובת חלקה ,מעבירים לשקית זילוף ללא צנטר.
ומזלפיף על תבנית של תנור מרופד בנייר אפיה .
בצורה אלכסונית,מפזרים אבקת סוכר ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 13 דקות ושמים בצד.

הכנת תערובת השוקולד:.
מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים בצד .
ממיסים את השוקולד במיקרוגל ,מערבבים היטב על לקבלת מרקם חלק.
מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים לשוקולד.
ממיסים את הגלטין ומוסיפים ושוב מערבבים.

מוציאים את העוגה מהמקפיא ועושים חורים סביב ומזלפיף חצי תערובת השוקולד לתוך החורים מצפים את העוגה ומיישרים מניחים את העיגול השני מברישים נס קפה ומזלפים את החצי השני של התערובת השוקולד , מזלפים תערובת גבינה סביב העוגה ומעבירים למקפיא לשעה .

מפזרים קקאו.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת טירמיסו בסגנון יפני _מתכון של  זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים