רינג בקוטר 24ס"מ או תבנית קפיצית עגולה או תבנית פיירקס 23/35 ללא שקף
2 חבילות וחצי של ביסקוטים
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
2 כפות גדולות של אבקת סוכר אפשר
250 גרם
גבינה לבנה 9%
של 250 גרם
1 גבינת ניו יורק
1 גבינה מסקרפונה של 250 גרם
לזילוף
1 שמנת מתוקה
רבע כוס חלב
1 פודינג וניל
קקאו לפיזור
לזילוף לביסקוטים
1 כוס קפה פושר של אספרסו אפשר גם כל קפה אחר אבל עדיף אספרסו
מניחים את רינג בקוטר 24 ס"מ על תחתית או מגש ומקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ,חלב סוכר וגבינות עד לקבלת קצפת יציבה אחידה וחלקה.
הרכבת העוגה
מניחים שקף סביב העוגה או תבנית פיירקס ללא שקף ומתחילים לסדר שכבת ביסקוטים מזלפים קצת מהקפה ושמים 3 או4 כפות של תערובת הגבינות.
יוצקים את התערובת ושוב בישקוטים ושוב קפה וממשיכים עד שנגמר וכמובן שמסיימים עם שכבת גבינות .
מכניסים למקפיא לשעתיים .
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים על העוגה
מפזרים קקאו
בהצלחה.