תודה למאיה בוטראשווילי המקסימה,על מתכון לעוגה שגרפה המון לייקים, פשוטה להכנה, וזה מה שהכנתי ליום-ההולדת של רובי.. ❤ שיחול מחר...אצלנו לא מתחברים לקרמים ועוגות ראווה. כי הפשטות... מ נ צ ח ת !! ⚘מתילי 🌿למתכון... 1 כוס סוכר1 כוס קמח תופח אסם1 כוס שוקולית1 כף קקאו1 כוס שמן4 ביצים1/2 מיכל שמנת מתוקהלערבב הכל יחד.אני השתמשתי במטרפה ידנית. להעביר לתבנית 26 משומנת ולאפות 30 דקות ב-180 מעלות.(אני אפיתי 35 דקות). לגנאש... מעט שיניתי...אני מכינה 200 גרם שוקולד מרירעם 1 שמנת מתוקה; ו-1 כף אבקת נס-קפה. בגלל שהיתה עוד חצי שמנת פתוחה... הכנתי הכל עם 3 חפיסות שוקולד מריר. לא השתמשתי בהכל.מה שנשאר מקפיאים לעוגה הבאה.
Posted by תילי טובה on Wednesday, July 8, 2020
תודה למאיה בוטראשווילי המקסימה,
על מתכון לעוגה שגרפה המון לייקים, פשוטה להכנה, וזה מה שהכנתי ליום-ההולדת של רובי.. ❤ שיחול מחר…
אצלנו לא מתחברים לקרמים ועוגות ראווה.
כי הפשטות… מ נ צ ח ת !! ⚘
מתילי 🌿
למתכון…
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח אסם
1 כוס שוקולית
1 כף קקאו
1 כוס שמן
4 ביצים
1/2 מיכל שמנת מתוקה
לערבב הכל יחד.
אני השתמשתי במטרפה ידנית.
להעביר לתבנית 26 משומנת ולאפות 30 דקות ב-180 מעלות.
(אני אפיתי 35 דקות).
לגנאש… מעט שיניתי…
אני מכינה 200 גרם שוקולד מריר
עם 1 שמנת מתוקה; ו-1 כף אבקת נס-קפה.
בגלל שהיתה עוד חצי שמנת פתוחה… הכנתי הכל עם 3 חפיסות שוקולד מריר. לא השתמשתי בהכל.
מה שנשאר מקפיאים לעוגה הבאה.