תודה לירדנה ג'נאח המדהימה,
מלאת הסבלנות,
על החפירות בנושא התבנית…
שתמיד עונה במיידית ועוזרת לי …❤🙏
🍒🍒🍒 עוגת מייפל אגוזים
בחושה וקלה להכנה 🍒🍒🍒
אפשר גם ללא מיקסר
דרושה… קערה ומטרפה 😜
אני הכנתי עם בלנדר מוט
החמרים….
💥 ביצים
💥 סוכר
💥 שמן קנולה
💥 קמח תופח
💥 מיץ תפוזים + גרידת תפוז
💥 מייפל
💥 אגוזים
5 ביצים להקציף בשלמותן עם
1+1/4 כוסות סוכר עד קבלת גוון צהבהב…
להוסיף…
1+1/4 כוסות שמן קנולה
להוסיף…
2.5 כוסות קמח תופח ולערבב עד שאין גושים. (לא לערבב יתר על המידה)
להוסיף….
אחד ורבע כוסות מיץ תפוזים
(עדיפות לטרי)
אני השתמשתי בפריגת מהפריזר
כחצי – שלושת רבעי כוס מייפל
וגרידת תפוז / לימון
לשמן תבנית 26 או
2 אינגליש קייק
לאפות 170 מעלות
כ-45 דקות עד מבחן הקיסם היבש.
כשהעוגה יוצאת מהתנור בעודה חמה לחורר עם שיפוד ולשפוך מיפל בנדיבות.
מעל… לפזר אגוזים.
בהצלחה
מתילי 🌿
💥 בתבית מסוג בבקה / קוגלהוף
יש לשמן היטב עם "מחמאה" קרה
ולא מומוסת… ולפזר מעט סולת
ולשפוך עודפים לפני הכנת המסה
לתבנית.