❤ עוגה חדשה ❤ עוגת שוקולד ומלבי ...חששתי אך בסוף ..הצלחתייייי ❤❤❤❤ זה מושלם רק לדעתי לשים יותר מלבי (פעם ראשונה שהכנתי ) להרתיח בתוך סיר : 3 כוסות חלב ,חצי שמנת מתוקה (את החצי השני לציפוי ) ,רבע כוס סוכר ,2 וחצי כפות קורנפלור,3 טיפות מי ורדים .לערבב כל הזמן עד לסמיכות לצנן ולהכניס למקרר לחצי שעה .לעוגה : להקציף 3 ביצים ולסרוגין כוס סוכר עד לקצף תפוח ולבן.להוריד דרגת מיקסר ולהכניס : 1 שמנת מתוקה ,4 כפות ממרח שוקולד נוטלה וכוס וחצי קמח תופח (קמח אוסם ).(כוס מדידה אוניברסלית) לשפוך את העוגה על תבנית ומעליו את המלבי אפשר לשים את המלבי באמצע או לגושים כמוני (כשהוא קר מהמקרר )לכסות את המלבי בעזרת כפית מהבלילה החומה שבתוך התבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ35-40 דקות .לגנאש : חצי שמנת מתוקה ,100 שוקולד מריר להמיס במיקרו ולשפוך מעל. בהצלחה .תפגשו קרם מלבי בביס הראשון שיחד עם עוגת השוקולד זה חיבור מדהים.בהצלחה ❤
Posted by ירדנה ג'נאח on Thursday, August 27, 2020
…חששתי אך בסוף ..הצלחתייייי ❤❤❤❤ זה מושלם רק לדעתי לשים יותר מלבי (פעם ראשונה שהכנתי )
להרתיח בתוך סיר :
3 כוסות חלב ,
חצי שמנת מתוקה (את החצי השני לציפוי ) ,
רבע כוס סוכר
,2 וחצי כפות קורנפלור
,3 טיפות מי ורדים .
לערבב כל הזמן עד לסמיכות לצנן ולהכניס למקרר לחצי שעה .
לעוגה :
להקציף 3 ביצים ולסרוגין כוס סוכר עד לקצף תפוח ולבן.
להוריד דרגת מיקסר ולהכניס :
1 שמנת מתוקה
,4 כפות ממרח שוקולד נוטלה
כוס וחצי קמח תופח (קמח אוסם ).(כוס מדידה אוניברסלית)
לשפוך את העוגה על תבנית ומעליו את המלבי אפשר לשים את המלבי באמצע או לגושים כמוני (כשהוא קר מהמקרר )
לכסות את המלבי בעזרת כפית מהבלילה החומה שבתוך התבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ35-40 דקות .
לגנאש :
חצי שמנת מתוקה
100 שוקולד מריר
להמיס במיקרו ולשפוך מעל.
תפגשו קרם מלבי בביס הראשון שיחד עם עוגת השוקולד זה חיבור מדהים
בהצלחה ❤