מצרכים הדרושים
4ביצים
1 תפו"א מבושלת ו חתוכה לקוביות קטנות
1 בטטה בינוני מבושל במים וחתוכה לקוביות קטנות
1 בצל בינוני מטוגן עד להזהבה
1 ביצה קשה חתוך לקוביות קטנות
1 כוס אפונה של סנפרוסט מבושל
1 כף אבקת בצל
רבע כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
1 כף קמח
1)אופן ההכנה
שמים בקערה את התפו"א בטטה בצל אפונה ביצה קשה ומערבבים בעדינות
2)טורפים 4 ביצים ומוסיפים את הקמח אבקת בצל ופלפל שחור
3)את התערובת מוסיפים לתפו"א ובטטה ושופכים כוס אפונה ושוב ערבוב האחרון
4)משמנים סיר טפלון בקוטר 17 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 דקות⏰ מקררים ומחלצים בקלי קלות ונהנים
בתאבון