💥💥💥 פשטידת בצל , פטריות וגבינות מתילי 🌿לבצק...2 כוסות קמח רגיל1/2 כוס שמן קנולה1 כפית מלח1/2 כוס מים רותחיםלערבב לקבלת בצק בעזרת כף ואח"כ להוציא מהקערה וללוש על השיש לקבל בצק. אם צריך... להוסיף מעט מים. לשטח על תבנית מלבנית משומנת. למלית...לטגן 3 בצלים גדולים וקצוצים עד שקיפותלהוסיף 2 קופסאות פטריות חתוכות / טריותמלח, פלפל ולצנן. להוסיף... גבינות מה שאוהביםאני הוספתי...1 קוטג'1 טוב-טעם1 שמנת מתוקה1 פטינה3 ביצים xl5 כפות קמח תופחמחצית מכמות הגבינה הצהובה המגוררתמעט אגוז מוסקט (דומיננטי)ואבקת מרק פטריות. (השתמשתי בנמס בכוס פטריות)לטעום !!! לתקן טעמים. להוסיף את מסת הגבינות על הבצק שבתבנית. לפזר מעל עוד גבינה צהובה מגוררת וקצח/שומשום לאפות כשעה180 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי. בהצלחה 🌿
Posted by תילי טובה on Sunday, July 12, 2020
לבצק…
2 כוסות קמח רגיל
1/2 כוס שמן קנולה
1 כפית מלח
1/2 כוס מים רותחים
לערבב לקבלת בצק בעזרת כף ואח"כ להוציא מהקערה וללוש על השיש לקבל בצק. אם צריך… להוסיף מעט מים.
לשטח על תבנית מלבנית משומנת.
למלית…
לטגן 3 בצלים גדולים וקצוצים עד שקיפות
להוסיף 2 קופסאות פטריות חתוכות / טריות
מלח, פלפל ולצנן.
להוסיף… גבינות מה שאוהבים
אני הוספתי…
1 קוטג'
1 טוב-טעם
1 שמנת מתוקה
1 פטינה
3 ביצים xl
5 כפות קמח תופח
מחצית מכמות הגבינה הצהובה המגוררת
מעט אגוז מוסקט (דומיננטי)
ואבקת מרק פטריות.
(השתמשתי בנמס בכוס פטריות)
לטעום !!! לתקן טעמים.
להוסיף את מסת הגבינות על הבצק שבתבנית.
לפזר מעל עוד גבינה צהובה מגוררת וקצח/שומשום
לאפות כשעה
180 מעלות
עד קבלת הגוון הרצוי.
בהצלחה 🌿