Share with:


צמחוני

מה צריך?

חצי כוס אפונה
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
2 תפו"א חתוכות לקוביות קטנות
3 כפות קמח
4 ביצים xl
1 כף אבקת בצל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש

אופן הכנה

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית מוסיפים את הבטטה

ואת כל השאר במרכיבים ומבשלים עד להתרככות הבטטה ותפו"א לעוד 5 דק

מכניסים לקירור ולאחר מכן מכניסים את הבצים ,קמח מערבבים עד שאין גושים

2) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ

ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דק….

 

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  להכנת פשטידת תפו"א בטטה ואפונה_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים