חצי כוס אפונה | |
1 בצל חתוך לקוביות קטנות | |
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות | |
2 תפו"א חתוכות לקוביות קטנות | |
3 כפות קמח | |
4 ביצים xl | |
1 כף אבקת בצל | |
1/2 כפית פלפל שחור גרוס | |
1 כף דבש |
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית מוסיפים את הבטטה
ואת כל השאר במרכיבים ומבשלים עד להתרככות הבטטה ותפו"א לעוד 5 דק
מכניסים לקירור ולאחר מכן מכניסים את הבצים ,קמח מערבבים עד שאין גושים
2) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דק….