תבשיל עדשים כתומות עם אורז
מתילי 🌿
מתכון….
בסיר קטן (רצוי עם ציפוי)…
מעט שמן קנולה.
1 כוס אורז
1 כוס עדשים כתומות
להוסיף…
מעט פלפל שחור…
מעט פפריקה מתוקה..
מעט מעט כורכום (לא חובה)
1 כפית גדושה מלח
לערבב…
להוסיף 1 + 3/4 כוסות מים רותחים
לערבב..
לסגור
להנמיך את האש ל- 20 דקות בדיוק.
לא לערבב
לא לפתוח
לא כלום !!!
לחכות עוד 10 דקות כשהסיר סגור..
בינתיים לטגן על מעט שמן קנולה הרבה שום כתוש ולהוסיף כמון בנדיבות… את זה שופכים על הקיצ'רי המוכן ומערבבים.
נהוג לאכול בתוספת שמנת חמוצה / יוגורט / אשל / גבינה לבנה או
ביצת עין… שזולגת מעל. 😀
טעיםםםםםםםםם !!!
בהצלחה
ובתאבון 🧡