הפעם בנפרד !! 👌🌿
מתילי
בחרתי להכין קישואים חתוכים כמו חצילים ולסדר בתבנית בכדי שיהיה להם שטח פנים גדול יותר. הוספתי שמן זית, פילדלפיה, מלח גס; ושום קלוף שלמים.
אחרי שעירבבתי הכל…
סידרתי על תבנית משומנת.
והוספתי כף אחת של פרורי לחם מתובלים לכל תבנית.
אפיה 210 מעלות בטורבו כחצי שעה ואז
הפכתי את גובה המגשים.
להמשיך עוד כרבע שעה
עד קבלת הגוון הרצוי.
💥💥🥕💥💥🥕💥💥🥕💥💥🥕💥💥
את הגזר פרסתי באלכסון, הוספתי שום שלמים קלופים, שמן זית, מלח גס, ותבלין פילדלפיה כחצי שעה גם ב-210 מעלות עירבוב אחד; ולהמשיך צליה עוד כ- 10 דקות.
בהצלחה
מתילי 🌿