קלצונה ❤ רפאל דדוש תודה רבה קלצונה 🌮 אני מילאתי בביצה חציל מטוגן וגבינות .גבינות לפי טעמכם האישי.
1/2 קילו קמח מנופה.
1 וחצי כפות שמרים.
2 כפות סוכר.
1 וחצי כפיות מלח.
1/4 כוס שמן זית.
מים פושרים כ- 2 כוסות.
בקערת מיקסר לערבב את כל החומרים היבשים להוסיף את השמן ולבסוף את המים עד לקבלת בצק רך נעים למגע ולא דביק, להמשיך ללוש כ-7/8 דקות ולהשאיר להתפיח כשעה.
למילוי:
ירקות קלויים 🧅🍅🍆🌶️
גבינות 🧀🧈
🔴אפשר להוסיף טפנד זיתים.
עגבניות מיובשות.
לתבלן בטימין, בזיליקום או שום.
לאחר התפחת הבצק לחלק לכדורים לרדד למרוח שמן זית טפנד ולהוסיף הירקות והגבינות וסגור לצורת סמבוסק למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות בחום של 170/180° כ- 20 /25 דקות.
בהצלחה 😋