מצרכים הדרושים
800 גרם קמח 100 גרם סוכר 300 מ"ל חלב פושר 40 גרם שמרים יבשים 4 ביצים 2 כפיות מלח 140 גרם חמאה רכה מאוד צנצנת קטנות של ממרח אגוזים או נוטלה 120 גרם ופצפוצי שוקולד לבן 30 גרם לכל רולדה
אופן הכנה:
1)מכניסים לקערת המיקסר את הקמח סוכר שמרים חלב וביצים ומערבלים עד לאיחוד ומוסיפים את המלח 2)מכניסים את החמאה בהדרגה לקוביות וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר 3)מחלקים את הבצק ל4 כדורים וכל כדור מחלקים לשתיים זה אומר שיש 8 כדורים 4) כדור אחד מוסיפים כף קקאו ולשים את הבצק עד לקבלה צבע אחיד 5)מכסים בניילון נצמד בקערות נפרדות כדור לבן וכדור שרור להתפחה של שעה🕧עד להכפלת הנפח 6) מרדדים כל כדור למלבן באורך של תבנית אינגליש קייק 8) מניחים את המלבן הלבן על הבלבן השרור ושוב מרדדים 9)בקצה של הבצק מורחים ממרח אגוזים ומפזרים פצפוצי שוקולד לבן 10) וחותכים רצועת עד השוקולד וכל רצועה בסובבים כמו בורג ומתחילים לגלגל מהשוקלד לרצועות ומניחים בתבנית אנגליש קייק ועושים אותו דבר בכל הכדורי בצק , מחכים להתפחה נוספת של חצי שעה עד שעה כי בחורף זה לוקח יותר זמן, מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 עד 25 דק כל אחד והחום שלו