Posted by Zehava Avilhak on Wednesday, February 21, 2018
1 מרגרינה/מחמאה
1 אבקת אפיה
2 כוסות מים
6 כוסות קמח
רבע כפית מלח
לערבב הכל ביחד וללוש טוב שכל החומרים יתאחדו לחלק ל 2 חלקים
לרדד דק ולגלגל כמו רולדה נחש לחתוך בעובי אצבע לאדד כל חתיכה בנפרד דק לחרוץ (לא עד הסוף) 4 פסים
להחזיק שתי וערב
להצמיד את 2 הקצוות הסופיות ולהפוך לטגן בשמן רותח
להכין סירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
2 כפות מלימון ולטבול כל עוגיה בסירופ