Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

50 גרם חמאה רכה
1 חלמון ביצה
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
1 סוכר וניל
280 גרם קמח
שליש כוס מים
כף חומץ

אופן הכנה:
טורפים את הביצה עם החלמון.
מוסיפים מחצית מכמות מים אבקת אפייה וסוכר וניל וחומץ.
מוסיפים בהדרגה קמח ומים עד קבלת בצק רך ונעים.
עוטפים בניילון ל45 דקות.
וההמשך בסרטון 🙏🙏

פרחי דבלות לחודש אדר פורים שמח 🙏🙏❤️❤️
3 ביצים
רבע כפית סודה לשתייה לשים לב לא יותר!!
כף תמצית וניל איכותית
3 כוסות קמח שתיה חמה
כפית חומץ
קורט מלח

אופן הכנה:
בקערה שמים את הביצים טורפים מעט מוסיפים וניל סודה לשתייה ומלח.
טורפים מעט. ומוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק מגובש מעבדים על משטח עבודה. עוטפים בניילון לשעה בחוץ.
חותכים לארבע חלקים.. פותחים עם מארוך או מכונת פסטה לעובי הכי דק שאפשר.
מחממים שמן חום בינוני מטגנים עם מזלג ארוכה…

סירופ:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי לימון
3 כפות דבש
לצמצם את הסירופ עד הסמכה.
לטבול את הדבלות כאשר הסירופ פושר.

בהצלחה 🌹🌹🌹

 

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מתכוןמתכון

שבקייה + פרחי דבלות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים