תודה לGalit Bar
על מתכון פשוט וטעים
לתפו"א בתבנית מאפינס
אני הכנתי מבטטה סגולה..
יצא טעיםםםםם 🙏⚘💜
לקלף 3 בטטות קטנות ולחתוך אותם לדפים ארוכים עם הקולפן. להוסיף..
מעט שמן זית מלח פלפל גרוס וקצת פרורי לחם.
לערבב היטב ולדחוס בתבנית מאפינס משומנת. קישטתי בפרוסה של עגבניית שרי.
לאפות 200 מעלות כ-25 דקות.
זה מזכיר קצת צ'יפס כיון שלמעלה מתייבש מעט ובפנים זה נימוח.
אני אהבתי מאודדדדד
תודה גלית 💕