מתילי
החמרים…
1 שרוול פתיבר מפורר
200 גר' שוקולד מריר / חלב
1 כוס אגוזים קצוצים
1 שמנת מתוקה
לחמם את השמנת בסיר קטן יחד עם השוקולד… לערבב עד קבלת תערובת אחידה. לא להרתיח.
לכבות את האש ולהוסיף את שברי הביסקוויטים והאגוזים. לצנן מעט…
להניח על ניילון נצמד ולגלגל לנקניק.
להקפיא ולפרוס.
בהצלחה
שדרוג… במקום כוס אגוזים …
עירבבתי מעט פיסטוקים עם אגוזי פקאן מתוק ואגוזי מלך…
הוספתי כף אחת גדושה ממרח שוקולד נוטלה ואחת כף אבקת נס-קפה.