Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

150 גר מחמאה
כוס סוכר
2 ביצים
רבע כוס שמן
כוס שקדים עם הקליפה לא קלוי טחון דק
2 כוסות קמח
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
מעט תמצית שקדים
לערבב את כל החומרים ביחד
לתת לבצק לנוח חצי שעה.
ליצור כדורים במשקל 25 גרם
לטבול בחלבון ביצה
לטבול בשבבי שקד
לנעוץ חצי דובדבן ירוק
לאפות בתנור 170 מעלות
13-14 דק

 

מתכוןמתכון