Posted by ירדנה ג'נאח on Wednesday, August 28, 2019
Posted by ירדנה ג'נאח on Wednesday, August 28, 2019
שווה צפייה ❤ לחתוך את החציל לפי הסרטון. בקערה לערבב חצי קילו בשר טחון צרור פטרוזיליה צרור כוסברה בצל גדול קצוצים דק .מלח פלפל שחור ובהרט. לערבב היטב ולמלא את החציל לטגן משתי הכיוונים ולהניח בצד בסיר רחב ושטוח לחתוך לחתיכות ולטגן 1 בצל גדול עד להשחמה, כף פפריקה, כף רסק, 3 עגבניות מגורדות או חתוכות לריבועים .לבשל עד להוצאת מתיקות הרסק על ידי הוספת מים לסירוגין ולהכניס את המוסקה לתוך הסיר יחד עם מלח. לבשל כ10 דקות ולהגיש ❤