קאהי, מהמטבח העיראקי. מתכון 4 כוסות קמחכפית שמריםכף סוכרכוס וחצי מים להכניס לקערת מקסר לישה של 5 דקות, לאחר מכן להוסיף כפית מלח, ולהמשיך לישה עוד 3 דקות. להתפיח חצי שעה. לאחר התפחה לחלק ל 8 כדורים להניח על נייר אפיה מפודר עם קורנפלור, לקמח עם קורנפלור משטח הרידוד ,לרדד על דק דק כמו מופלטה למרוח חמאה/נטורינה מומסת, לקפל את העלה הדק לפי הסרטון שמצורף ולטגן במחבת טפלון עם מעט שמן .לפני הגשה לפזר סוכר וקינמון.
Posted by כרמלה כרמלה on Monday, October 19, 2020
Posted by כרמלה כרמלה on Monday, October 19, 2020
מתכון
4 כוסות קמח
כפית שמרים
כף סוכר
כוס וחצי מים
להכניס לקערת מיקסר לישה של 5 דקות,
לאחר מכן להוסיף כפית מלח, ולהמשיך לישה עוד 3 דקות.
להתפיח חצי שעה.
לאחר התפחה לחלק ל 8 כדורים להניח על נייר אפיה מפודר עם קורנפלור,
לקמח עם קורנפלור משטח הרידוד ,לרדד על דק דק כמו מופלטה למרוח חמאה/נטורינה מומסת,
לקפל את העלה הדק לפי הסרטון שמצורף ולטגן במחבת טפלון עם מעט שמן .
לפני הגשה לפזר סוכר וקינמון.