Share with:


חלבי

אופן הכנה

הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי : מבשלים 🍝ואופים🍰 עם כל הנשמה❤ יחד עם ז'קלין

לבלילה של הקרפים
4 כוסות חלב
3 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר

למלית
2 גבינות נפוליון
1 גבינה לבנה 9%
2 מעדנים דניאלה
1 שמנת חמוצה
כוס סוכר אחד פעמי לשתיה חמה אפשר יותר מי שרוצה יותר מתוק
אגוזי מלך קצוצים גס

לזילוף:
סירופ שוקולד

לפיזור:
אגוזי מלך

הכנת בלילת הקרפים.
מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה.

שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה.
ומטגנים מצד לצד כדקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה.
מערבבים את כל החומרים של המלית עם הסוכר עד שאין גושים .
מורחים כמה כפות מלית על כל קרם מפזרים אגוזי מלך ומקפלים את הצדדים ושוב מקפלים למעלה ולמטה בקיצור על 4 כמו בסרטון.

צורת ההגשה .
מזלפים סירופ שוקולד ומפזרים אגוזי מלך .
שומרים במקרר כמובן ומחממים דקה במיקרוגל או על הפלטה .

בתאבון!!!.

אפשר להגיש חם וגם קר אבל חם הכי טעים.

מתכוןמתכון

מתכון + סרטון להכנת קרפ צרפתי במילוי גבינת שמנת ואגוזי מלך_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים