4 חלבונים
1 כוס סוכר
2 גרגרי מסטקה
צבע מאכל לא חייב
ההכנה:
מחממים תנור ל110 מעלות. מכניסים את החלבונים לקערת המיקסר ומפעילים על מהירות גבוהה. תוך כדי הקצפה מכניסים לאט לאט את כוס הסוכר מקציפים כ10 דקות ברציפות מרסקים את גרגרי המסטקה לאבקה ומוסיפים לקצף ומקציפים עוד 3 דקות בשלב הזה לקחתי שקית זילוף עם צנטר לקחתי שיפוד טבלתי אותו בצבע המאכל והעברתי אותו בצידי השקית הזילוף הכנסתי את המרנג המוכן וזילפתי על נייר אפייה. אופים שעתיים . אם מפעילים את הטורבו אז מספיק שעה וחצי