Share with:


מה צריך?

4 חלבונים, בטמפרטורת החדר
קורט מלח
120 גרם סוכר
150 גרם אבקת סוכר
מעט תמצית צבע

אופן הכנה

1) מקציפים במהירות גבוהה חלבונים ומלח 2 דקות כך שמתקבל קצף לבן וקליל

2)מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים 12 דקות לקבלת מרנג יציב מאוד

3) אפשר להוסיף לנשיקות מעט צבע מאכל או מעט תמצית טעם כעת ולהקציף קלות

4)מסירים את הקערה מהמערבל, מנפים פנימה אבקת סוכר
ומקפלים עד לקבלת תערובת
אחידה.

5)מעבירים מיד לשקית זילוף עם צנתר בצורה ובגודל הרצוי
מרפדים תבניות בנייר אפייה, מומלץ להצמיד את פינות נייר האפייה
לתבנית בעזרת קצת קצף חלבונים ומזלפים את הנשיקות על התבנית
במרווחים קלים, לא חייבים להשאיר מרווחים משמעותיים מאחר והן לא תופחות במהלך
האפייה

6)אופים בתנור שחומם מראש ל 80 מעלות את כ3-5 שעות בהתאם לגודלן, עד שהן מתנתקות בקלות מנייר האפייה, וכשטועמים אותן אינן רכות ודביקות מבפנים. מצננים מעט ומעבירים לקופסה אטומה, שומרים בטמפרטורת החדר ואפשר לשמור בהקפאה..

נשיקות מרנג
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים