180 גרם חמאה קרה חתוכה. לקוביות
330 גרם קמח
150 גרם אבקת סוכר
10 גרם א.אפיה
80 גרם פיסטוק טחון לאבקה
1 כף מחית פיסטוק
1 ביצה L
הכל במיקסר פרט לביצה , כשהתערובת חולית מוסיפים את הביצה , ממשיכים לעבד עד שנוצר בצק אחיד
מקררים שעה ומשתמשים
האפייה של סוג הבצק הזה היא על 160 למשך 15 דקות
משמש ל:
בסיס לעוגות מוס
כבסיס לטארטים
כעוגייה נחמדה ומטריפה
רוצים להשתגע עם זה?
תשטחו את הבצק ,
תמלאו בקרם פטל-שקדים
תגלגלו , תפרסו , תאפו
ויש לכם עוגיות מגולגלות צבעוניות בטעם מטריף