לבצק:
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כף ברנדי/ רום
1 כוס קמח
6 כפות סולת
3/4 שקית אבקת אפיה
לסירופ:
3 כוסות מים
1 כוס סוכר
1/2 כוס רום אמיתי
לקצפת:
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
מערבבים את החומרים היבשים לבצק.
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקצף יציב. מבליעים את החלבונים והחומרים היבשים בהדרגה ומערבבים בעדינות.
180 מעלות .
בסיר קטן מבשלים את הרוטב ומצננים.
להקציף את הקצפת עם אבקת הסוכר.
כשהסברינות יוצאות חמות מהתנור לשפוך עליהן את הרוטב לחכות שיתקררו ולשים את הקצפת …